Joomla Free Template by FatCow Hosting

PROTHESES

perfecte pasvorm door flexibele kunstharsDe nieuwe generatie flexibele nylon (kunsthars) protheses hebben als eigenschap onbreekbaar en nagenoeg onzichtbaar te zijn.
Dit zorgt voor een natuurlijke doorschijning van het tandvlees. Hierdoor valt het niet op dat u een prothese draagt.
Partiële protheses, vervaardigd door Geldrop Tandtechniek zijn zeer sterk en door het biocompatibele nylon hebben ze een perfecte pasvorm.
Door deze flexibiliteit is deze prothese ideaal voor patiënten die overwegen een gegoten metalen frame te nemen en geen metalen ankers in hun mond willen laten zien.
Tevens is dit dé oplossing voor patiënten die allergisch en/of gevoelig zijn voor monomeren.
Ook zijn flexibele kunsthars protheses uitermate geschikt als tijdelijke oplossing bij net geplaatste implantaten.
De nieuwe generatie flexibele nylon (kunsthars) protheses zijn alleen te gebruiken in combinatie met uw eigen (gedeeltelijk) nog aanwezige tanden of kiezen.

Spijtig genoeg is deze prothese in een later tijdstip niet uit te breiden naar meerdere elementen. Er moet dan een compleet nieuwe prothese vervaardigd worden.

Volledige prothese

Om door Geldrop Tandtechniek een conventioneel kunstgebit te kunnen laten vervaardigen van poeder en vloeistof (kunsthars) maken wij eerst een afdruk van uw kaak, zodat wij een goed uitgangspunt hebben voor uw gebit.
Tevens wordt de kleur en de stand van de tanden bekeken.
Hierin kunnen eventueel kleine wijzigingen worden aangebracht, als u met bepaalde aspecten van uw eigen gebit niet tevreden bent.
Als uw kunstgebit eenmaal geplaatst is, kan het zijn dat er nog kleine aanpassingen gedaan moeten worden, voor een prettiger draagcomfort.
Een optimale elasticiteit vermijdt het vroegtijdig breken van uw prothese. Onze prothesegrondstof is vrij van restmonomeer en vele andere, allergieverwekkende stoffenMeer dan 25 jaar ervaring, wetenschappelijk onderzoek, o.a. naar tevreden prothesedragers bewijzen de unieke eigenschappen van deze prothesegrondstof.
Mensen die last hebben/krijgen van pijn door de prothese kunnen er voor kiezen, om de basis waarop de prothese gebouwd is, aan te passen met een zachte basis. Dit wordt door heel veel mensen als een prettige oplossing ervaren en draagt zeker bij aan een fijn draagcomfort.